1
Изпълнителната агенция за насърчаване на МСП ще подкрепи участието на 17 БГ фирми в представянето им на Международното изложение Булмедика/Булдентал 2017.

Агенцията финансира частично участието на фирмите, като поема между 75% и 85% от разходите за наем на изложбена площ и цялостно изграждане на конструкцията на щанда.

Българският щанд ще бъде разположен на изложбена площ от 200 кв. м. Най-престижният форум в областта на хуманата и дентална медицина в страната ни се организира за 51-ви път и ще се проведе в периода 17-19 май 2017 г. в Интер Експо Център, гр. София.

На тазгодишното издание ще бъдат показани над 240 иновации от последно поколение технологии и нови научни разработки.

Участие ще вземат над 200 фирми, както и чуждестранни компании от Италия, Франция, Русия, Сингапур, Китай, Германия, Холандия, Пакистан, Латвия, Турция, Гърция, Румъния, Украйна, Словения и др.

Изложението традиционно се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването на България и се провежда с подкрепата на Българския лекарски съюз, Българския зъболекарски съюз, Съюза на зъботехниците в България, Асоциацията на денталните дилъри в България и Българския фармацевтичен съюз.  Сподели

ЛАЙФ Мелания впечатли с разкошна рокля в розово
Първата дама на САЩ придружи съпруга си в Охайо, облечена в невероятна розова рокля.
Стил: Риана с мъжко сако, Брижит Макрон с дънки Петканов: Не ме нарани изневярата, а заблудата