1
По предварителни сезонни данни на НСИ през юни оборотът в раздел "Търговия на дребно по съпоставими цени намалява с 0.5 на сто спрямо предходния месец.

През юни 2017 г. оборотът в търговията на дребно, изчислен въз основа на календарните данни, нараства с 2.6 на сто спрямо същия месец на предходната година.

През юни оборотът нараства спрямо предходния месец при търговията на дребно с компютърна и комуникационна техника - с 2.2 на сто, и търговията на дребно с хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия - с 0.1 на сто.

Намаление е регистрирано при: търговията на дребно с текстил, облекло, обувки и кожени изделия - с 3.2 на сто, търговията на дребно с автомобилни горива и смазочни материали - с 2.6 на сто, търговията на дребно с битова техника, мебели и други стоки за бита - с 0.5 на сто, търговията на дребно с фармацевтични и медицински стоки и търговията на дребно чрез поръчки по пощата, телефона или интернет - с по 0.2 на сто.

През юни 2017 г. спрямо същия месец на 2016 г. оборотът нараства по-значително при: търговията на дребно с компютърна и комуникационна техника - с 16.2 на сто, търговията на дребно с разнообразни стоки - с 13.9 на сто, търговията на дребно с битова техника, мебели и други стоки за бита - с 8.5 на сто, и търговията на дребно с фармацевтични и медицински стоки - със 7 на сто.

Намаление е регистрирано при търговията на дребно с автомобилни горива и смазочни материали - с 16.2 на сто.  Сподели

ЛАЙФ Плевнелиев и Банова – влюбени в Лондон (снимки)
Росен Плевнелиев и Деси Банова бяха заснети да се целуват на летище "Хийтроу" в Лондон.
Сестрата на Николета не й отстъпва по сексапил ”Мис България”: Не съм грозна