1
Ваучерите за подаръци стават все по-предпочитани по празниците.
При това не само за Св. Валентин, но и за други празници, като Коледа, защото е удобно и дават повече възможности.

Това обясни председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов в студиото на "България он ер".

"Потребителите, които подаряват не бива да се притесняват да предадат определена информация на тези, на които подаряват, защото винаги закупуването и използването на тези ваучери е свързано с някои условия-най-малкото срока, в който може да бъде реализирана покупката или други условия, които да са свързани с различен тип промоции и намаления, за които въпросният ваучер да не важи", подчерта Маргаритов.

Относно днешния празник, председателят на Комисията за защита на потребителите призова да питаме когато правим резервация, за вечеря например. По думите му е важно да обръщаме внимание на евентуални допълнителни такси или неща, за които могат да ни таксуват, като гледка или някаква програма.

"Понякога ви казват, че ще получите безплатна бутилка вино, но не винаги можем да сме сигурни, че това е така, защото понякога получаваме със сметката някаква добавка", обясни председателят на Комисията за защита на потребителите.

Той каза, че често за подобни добавки се разбира късно , като "гледка" много късно, а търговците разчитат на еуфорията и това, че не искаме да си разваляме празничната вечер.  Сподели

ЛАЙФ Стив Джобс вярвал, че тя ще поеме Apple
Най-малката дъщеря на основателя на компанията Apple - Стив Джобс, Ив често демонстрира завидния си начин на живот в Инстаграм.
5 урока по стил от Синди Крауфорд Цветовете ни лекуват, ако познаваме тяхната сила