1
Гръцкият приватизационен фонд HRADF обяви международен тъ
Това е 5% от капитала на дружеството. Атина очаква офертите на заинтересовани инвеститори до 15 март 2018 г., става ясно от съобщение на страницата на Фонда, цитирано от "Български новини".

Телекомуникационното дружество е включено в списъка за приватизация, поискан от кредиторите на Гърция. OTE Group е най-голямата телекомуникационна компания в Гърция и една от водещите в района на Югоизточна Европа.

Акциите на компанията се търгуват на фондовата борса в Атина, както и на London Stock Exchange (LSE). Акционери в телекома са Deutsche Telecom, който държи 40% от капитала на OTE, както и гръцката държава и HRADF, които имат дял от по 5 на сто. Останалите акции са в ръцете на местни и международни институции, както и частни инвеститори.

За продажба е обявен пакетът от акции, който се държи от приватизационния фонд на Гърция. OTE предлага широк спектър от услуги – от фиксирана телефония, мобилни услуги и интернет до платена телевизия и ИКТ-решения. Компанията оперира основно на гръцкия пазар, но предлага услуги и в Румъния и Албания.  Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”