1
Гърция, Турция и Италия-това са трите дестинации, които туроператори очакват и тази година да са хит сред българите, решили да почиват в чужбина.
 Това се потвърждава и от офертите в специализирани сайтове, предлагащи ранни записвания за лято 2018. Прави впечатление, че предпочитанията към Гърция са най-силни и почивка или екскурзии в съседната държава предвиждат два пъти повече нашенци, в сравнение с втората дестинация- Турция.

Интересно е и придвижването на Италия в предпочитанията на българите тази година. Според хора от бранша, това се дължи на сравнително умерените цени на екскурзиите и възможностите да се видят интересни места.

Чести са и случаите, когато пътуването до Италия се съчетава и с посещение на Хърватска, Френското източно крайбрежие и Словения. Хърватия остава като четвърто предпочитания на българите за екскурзии и почивки това лято. Причините за интереса е близостта на държавата, както и цените-средно по 80 лева на вечер с включена закуска е цената при 5 или 6 нощувки.  Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл