"Червените" поведоха с гол от дузпа на Петрус Бумал в средата на второто полувреме, но груба грешка в защита позволи на Марселиньо да изравни малко по-късно.

"Червените" доминираха през първото полувреме и пропуснаха няколко положения. Особено деен бе защитникът Николай Бодуров, който на два пъти се озова на стрелкови позиции, но не успя да намери правилното решение. Най-чистата ситуация за гол бе за гостите.

В 6-а минута след изпълнение на корнер Кампаняро стреля от границата на наказателното поле и уцели левия страничен стълб. В 37-а минута Рубен Пинто можеше да вкара за ЦСКА, но фалцовият удар пред наказателното поле премина на сантиметри от целта.

"Армейците" бяха по-настойчивият отбор и след почивката усилията им се увенчаха с успех в 64-а минута, когато Петрус Бумал реализира дузпа, отсъдена за игра с ръка на Паломино в наказателното поле - 1:0.

Радостта на домакините не продължи дълго. В 76-а минута неразбирателство в защитата на ЦСКА между Недялков и Пинто позволи на Вандерсон да подаде на Марселиньо и капитанът на разградчани с точен удар изравни - 1:1.

Ремито не променя нищо в класирането на първата шестица.

Вижте класирането и програмата в Първа лига