"Монтана" започна силно мача и водеше с три точки преди първото техническо прекъсване в мача, но след него ЦСКА стигна бързо до равенство 13:13, а в последствие спечели частта с втория си геймбол.

Вторият гейм започна силно за "червените" и те поведоха с 5:2 след поредица от грешки на отбора от "Монтана", който обаче направи пълен обрат за 14:13. ЦСКА обаче отговори бързо, поведе с 22:20 след успешна блокада и в крайна сметка поведе с два гейма.

"Монтана" поведе с цели пет точки при 17:12 в третия гейм и намали изоставането си с втория си геймбол. Момчетата на Даниел Пеев поведоха с три точки в четвъртия гейм и бяха близо до изравняване, но "червените" стигнаха до 21:21 и поведоха с ас. ЦСКА пропусна първите си възможности да сложи край на мача, но в крайна сметка спечели с 27:25.

"Играхме силно в атака през цялата година и е хубаво, че запазихме нашия стил и след паузата. Искаме реванш за самите нас, но няма да правим сметки. Искаме Купата и направихме първата крачка към нея", каза треньорът на "червените" Александър Попов.

Утре ЦСКА играе с "Пирин" и ще има възможност да си осигури първото място в група "Б".