Съвсем очаквано "Ювентус" започна по-силно двубоя, но не успя да направи нещо интересно пред вратата на домакините. В 25-ата минута Гонсало Игуаин получи отлична възможност да открие резултата, но Бериша спаси неговия удар. Три минути по-късно Куадрадо също бе близо да вкара, но след центриране оставен непокрит остана под топката.

Малко след това Игуаин отново получи възможност да се разпише, но отново не бе точен. В последната минута на първото полувреме домакините откриха резултата. Гомес намери на далечната греда Конти, който отблизо прати топката в мрежата.

След подновяването на играта "Ювентус" вдигна оборотите и притисна своя противник. В 50-ата минута Пауло Дибала. изпълни фаул, като центрира в наказателното поле, а при опитът си да изчисти Леонардо Спинацола си отбеляза автогол. В 58-ата минута бе най-спорната ситуация в мача, като реферът първо отсъди дузпа за игра с ръка на Толой, а след това я отмени заради засада на Манджукич.

Осем минути след това Сами Кедира отправи силен удар, но Бериша боксира топката в ъглов удар. В 72-ата минута Бериша изпусна топката след удар на Игуаин, но гостите не се възползваха от ситуацията. "Ювентус" излезе напред в 83-ата минута, след като Дани Алвеш отблизо опъна мрежата.

В 88-ата минута неразбирателство между Лихтщайнер и Пянич позволи на Фрюлер да се разпише за крайното 2:2.