1
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че някои футболисти са отказали да дойдат на "Армията" заради неяснотата около участието на тима в Европа.
 
Днес трябваше да бъде представено първото ново попълнение на отбора, но това не се случи.

Белчев разкри причините за това. ЦСКА обяви програмата на контролите в Австрия 
 
"Единственият нов футболист засега е Енрике. Не го представяме, защото има някои неща около договора му, които трябва да се уточнят. Надявам се до часове всичко да бъде наред. Очакваме още футболисти. Най-вероятно още утре ще има още един нов футболист, но нека не бързаме. Водим преговори и очакваме в следващите дни да има развитие и около други играчи", коментира треньорът на ЦСКА. 
 
"Не бързаме и искаме да вземем качество, а не само количество. Искаме да вземе футболисти, които сме сигурни, че ще ни помогнат. За съжаление неяснотата около участието ни в Европа забавя нещата. За съжаление някои от футболистите, които договаряхме по-рано, отказаха поради тази причина. Когато преговаряхме с играчите те знаеха, че ще играем в Европа. Когато се разбра, че няма да играем, те се отказаха. Това е за момента", призна Стамен Белчев, цитиран от Гонг. 
 
 
 Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл