1
Кристиано Роналдо напуска "Реал" Мадрид, твърди португалският вестник "А Бола".

Според изданието, нападателят вече е информирал президента на "белите" Флорентино Перес за своето намерение. Причина за неочакваното решение на голмайстора е повдигнатото обвинение от испанската прокуратура за данъчни измами.

Кристиано Роналдо ще бъде съден за укриване на почти 15 милиона евро, дължими върху имиджовите му права в периода 2011 - 2014 г. Обвиненията са на базата на доказателства, че нападателят се е възползвал от създадена от него бизнес структура през 2010 г. със седалище на Вирджинските острови, за да укрие от данъчните власти приходи от рекламните права, получени в Испания.

Веднага след появяването на информацията адвокатът на Кристиано Роналдо - Антонио Лобо Хавиер, заяви, че клиентът му смята за несправедливо обвинението на испанската прокуратура, като добави, че футболистът никога не е укривал данъци и съвестта му е чиста.  Сподели

ЛАЙФ Знаменитостите се молят за #Barcelona
Известни личности от целия свят реагираха на новината за атентата в Барселона и изпратиха молитвите си към всички, намиращи се в испанския град.
Брижит: Недостатъкът на Еманюел е, че е по-млад Светлана Василева се сближи с Християн Гущеров