1
Кристиано Роналдо напуска "Реал" Мадрид, твърди португалският вестник "А Бола".

Според изданието, нападателят вече е информирал президента на "белите" Флорентино Перес за своето намерение. Причина за неочакваното решение на голмайстора е повдигнатото обвинение от испанската прокуратура за данъчни измами.

Кристиано Роналдо ще бъде съден за укриване на почти 15 милиона евро, дължими върху имиджовите му права в периода 2011 - 2014 г. Обвиненията са на базата на доказателства, че нападателят се е възползвал от създадена от него бизнес структура през 2010 г. със седалище на Вирджинските острови, за да укрие от данъчните власти приходи от рекламните права, получени в Испания.

Веднага след появяването на информацията адвокатът на Кристиано Роналдо - Антонио Лобо Хавиер, заяви, че клиентът му смята за несправедливо обвинението на испанската прокуратура, като добави, че футболистът никога не е укривал данъци и съвестта му е чиста.  Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл