1
Кристиано Роналдо напуска "Реал" Мадрид, твърди португалският вестник "А Бола".

Според изданието, нападателят вече е информирал президента на "белите" Флорентино Перес за своето намерение. Причина за неочакваното решение на голмайстора е повдигнатото обвинение от испанската прокуратура за данъчни измами.

Кристиано Роналдо ще бъде съден за укриване на почти 15 милиона евро, дължими върху имиджовите му права в периода 2011 - 2014 г. Обвиненията са на базата на доказателства, че нападателят се е възползвал от създадена от него бизнес структура през 2010 г. със седалище на Вирджинските острови, за да укрие от данъчните власти приходи от рекламните права, получени в Испания.

Веднага след появяването на информацията адвокатът на Кристиано Роналдо - Антонио Лобо Хавиер, заяви, че клиентът му смята за несправедливо обвинението на испанската прокуратура, като добави, че футболистът никога не е укривал данъци и съвестта му е чиста.  Сподели

ЛАЙФ Вижте звездите с най-пищен бюст
Големите бюстове винаги са привличали публиката. Някои известни дами се радват на пищни естествени гърди, които ги правят по-атрактивни на сцената.
64-годишна професорка стана модна икона ”Мис Плеймейт” в обятията на Слави Трифонов