1
Президентът на ФИФА Джани Инфантино даде интересен отговор на въпрос на руски журналист кой отбор ще подкрепи на турнира за Купата на Конфедерациите.

"Най-вероятно ще подкрепям отбора на съдиите, тъй като несъмнено това също е отбор. Ние през тази година тестваме системата за видеоповторенията, които ще ни помогнат да се спасим от някои грешки в отсъжданията. И се надявам, че мачовете ще завършат справедливо. Иначе съм сигурен, че най-достойният отбор ще спечели", заяви Инфантино.

Швейцарецът заяви, че е впечатлен от подготовката на Русия за предстоящото Световно първенство догодина.

"Виждам, че хората тук са въодушевени, а също така са силно въвлечени в процеса на изграждането на цялата структура. Стадионите са много красиви, фантастични, особено в Санкт Петербург, но също така и в Казан, и в Сочи, и в Москва. Сега чакам с нетърпение да видя и турнирът за Купата на конфедерациите", каза още президентът на ФИФА.

"Купата на Конфедерациите се явява чудесен тест, който може да ни даде ясна представа за възможностите, с които разполага страната-домакин, как ще премине и самото Световно първенство. Уверен съм, че в бъдеще няма да има проблеми в какъвто и да било аспект", каза още шефът на световния футбол.

 Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл