Гол от дузпа постави "сините" в ситуация да догонват преди реванша, но в целия мач гостите не показаха особени амбиции да търсят попадение на чужд терен.

До 23-ата минута мачът бе напълно равностоен, а футбол почти нямаше. Първата остра атака на "Хайдук" донесе опасност и налитащият Савас Генцоглу се оказа на позиция за стрелба, а за да го спре излетя Димитър Пиргов, който извърши нарушение.

Дузпата бе безспорна, а опитният унгарец Марко Футач нямаше проблеми да прати топката в обратния ъгъл на този, избран от вратаря Божидар Митрев.

"Левски" не отвърна на удара, а се прибра, явно изчаквайки грешка на съперника. Вместо това в началото на второто полувреме Футач можеше да удвои, но Митрев спаси.

Едва в 57-ата минута Франсис Нар нанесе първи точен удар в рамката на вратата на домакините. Той се оказа и единствен за "Левски" в мача чак до третата минута на добавеното време, когато Давид Яблонски стреля от 30 метра без особен шанс за успех.

Нервите се настаниха на терена и двата отбора на два пъти едва не се сбиха след единоборства. Така искрата, пламнала преди двубоя с побоища и запален автомобил на български запалянковци, се запази и в самия мач.

"Левски" запази шансове преди реванша, без играта му да дава големи надежди на феновете. Но пък статистиката срещу отбори от бивша Югославия е чудесна за "сините" - те са спечелили 9 от 12 мача на свой терен срещу такива тимове в евротурнирите.

След седмица обаче "Левски" няма да има подкрепата на трибуните, тъй като реваншът е без публика заради наказание на клуба от миналия сезон.