1
Тони Надал изрази съмнение в това доколко организаторите на "Уимбълдън" подхождат професионално в отношението си към отделните играчи.

Той смята, че някои са "привилегировани". Испанският треньор недоволства от факта, че Рафаел Надал бе оставен да играе на втория по големина корт два пъти поред, а Анди Мъри и Роджър Федерер неизменно са поставяни на централната арена в Лондон.

"На Уимбълдън се стремят да са най-добрият турнир в света, но понякога се случват неща като на малките турнири, които помагат на други играчи. Рафа почти винаги е фаворит на "Ролан Гарос", но не винаги играе на централния корт," коментира чичото на Краля на клея, оплаквайки се че Рафа не е получил нужното внимание за сметка на считаните за главни претенденти за трофея.

"За в бъдеще смятам, че Рафаел има възможност отново да спечели Уимбълдън. Не се притеснявам затова дали може да се изкачи до №1. Трябва да помислим върху тази загуба и как да подобрим представянето си," коментира Чичо Тони.

Надал ще се завърне за "Мастърс 1000" в Монреал от девети август.  Сподели

ЛАЙФ Принц Джордж на 4 г. с нов официален портрет
Херцозите на Кембридж Уилям и Катрин разпространиха нова официална портретна снимка на сина си принц Джордж, който днес празнува четвъртия си рожден ден.
Вижте най-красивата рокля от тоалетна хартия Подаръците на Елизабет II от световни лидери