Това заяви спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров след снощната загуба на "сините" от хърватския тим. Гол от дузпа постави "сините" в ситуация да догонват преди реванша, но в целия мач гостите не показаха особени амбиции да търсят попадение на чужд терен.

"Имаме добре шансове преди реванша. Не искам да бъде оправдание, но за мен съдията не отсъждаше това, което се случва на терена. Критерият на съдията не беше еднакъв към двата отбора. Нашият отбор е млад, необигран и все още има много неща да изчиства в играта. Видяхте, че в края на мача ние бяхме отборът, който се опитваше да намери пролука в противниковата защита. За съжаление, не успяхме", заяви Боримиров.

Той допълни, че феновете ще липсват на отбора, защото те са 12-ият играч на "Левски".

"Отчасти знам какво се е случило с тях. За мен те умишлено бяха задържани с цел да не присъстват на мача. На реванша ще им го върнем тъпкано. Ще подложим Хайдук на сериозен натиск от самото начало. Трябва да покажем, че искаме да победим. На съперника му предстои мач от шампионата уикенда, а пък ние отложихме нашия двубой с Лудогорец. Да се надяваме, че този наш ход в крайна сметка ще даде ползотворен резултат.", коментира още Даниел Боримиров.