Една от тях като че ли обаче изпъква пред останалите в последните години - с красотата си и с отдадеността към кариерата на любимия си. Става дума за прекрасната Естер Саторова - съпругата на чешкия тенисист Томаш Бердих, предава Гонг.

Вижте чешката красавица >> >> >>


Двамата са една от най-приятните двойки на тура, а много фенове на играта чакат с нетърпение мачовете на Бердих и поради друга причина - че почти неизменно на трибуните ще зърнат чехкинята.

Естер е родена през 1992 година и в момента е на 25 години. Връзката ѝ с Бердих започва през 2011, когато тя е само на 19 години. Преди това Томаш имаше 10-годишна връзка с колежката си Луцие Шафаржова. През 2014 звездната двойка се сгоди, а от 2015 са семейство след приказна церемония в Монако. Иначе Саторова е модел като има договори с агенции в Италия, Испания и Малайзия като успешно съчетава своята кариера с подкрепата си към тенисиста.

Този следобед Бердих излиза в полуфинал на Уимбълдън срещу Роджър Федерер. Мачът може да изглежда много труден за чеха, но едно е сигурно - Естер ще бъде на трибуните и ще стиска палци на своя любим.