1
Костадин Хазуов и Милен Кикарин бяха официално представени като футболисти на "ЦСКА 1948" на пресконференция.

Звездното дуо е част от последния шампионски отбор на "ЦСКА", който спечели титлата във "В" група и Купата на България през сезон 2015/2016, съобщиха от клуба.

Двамата пристигат в клуба с една единствена цел - да върнат "ЦСКА 1948" там, където му е мястото - на върха.

"Много съм щастлив, че се завръщам за трети път "ЦСКА". От няколко дни тренирам с отбора и съм много впечатлен от всичко - тренировъчен процес, условия, спортно-технически щаб. Искам да помагам на младите футболисти да се развиват и с общи усилия да постигнем поставените цели. Щом съм тук, значи това е моето място. Само един разговор с треньора Вальо Илиев ми беше достатъчен, за да приема този отбор", сподели Костадин Хазуров.

"Щастлив съм, че отново се завръщам в "ЦСКА". Надявам се, че с Кирил Котев и Коце Хазуров ще помогнем на отбора да изпълни целите си. Следя развитието на клуба още от миналата година и съм много добре запознат с работата. Сега вече и като футболист виждам колко професионално се работи тук. Надявам се, че заедно с младите момчета ще успеем да върнем "ЦСКА" там, където му е мястото", коментира Милен Кикарин.  Сподели

ЛАЙФ Индийката Мануши стана ”Мис Свят” 2017
Индийката Мануши Чхилар е победителката в тазгодишното издание на конкурса за красота "Мис Свят"
Алла (68) и Галкин се венчаха, честитки от Киркоров Малкълм Йънг от AC/DC почина на 64