1
Изтеглиха жребия за третите предварителни кръгове в Лига Европа и Шампионската лига.

Спечелилият двубоя между Ботев (Пловдив) и Бейтар (Йерусалим) ще се изправи срещу португалския "Маритимо". В четвъртък вечерта "Бейтар" и "Ботев" направиха равенство 1:1 в Израел, а втората среща е през следващата седмица в Бургас. Мачовете от третия кръг в Лига Европа ще се играят на 27 юли и 3 август.

Победителят от сблъсъка между "Левски" и "Хайдук" (Сплит) ще играе срещу датския "Брьондби" или финландския ВПС. Късно снощи "Хайдук" победи с 1:0 у дома срещу "сините", а реваншът е през следващата седмица. "Брьондби" пък спечели с 2:0, като домакин срещу ВПС.

Победителят от двубоя между "Лудогорец" (Разград) и "Жалгирис" (Вилнюс) ще играе срещу израелския "Апоел" (Бер-Шева) или "Хонвед" (Унгария) в третия предварителен кръг на Шампионската лига. В сряда Жалгирис победи Лудогорец като домакин с 2:1, а Апоел надигра също с 2:1 пред собствена публика състава на Хонвед. Мачовете от третия кръг ще се проведат на 25 и 26 юли и на 1 и 2 август.  Сподели

ЛАЙФ Как е изглеждала модната фотография в ГДР
В бившата ГДР модното списание "Sybille. Списание за мода и култура" предлага едно от малкото пространства за неограничена креативност.
Топ 8 сватбени тенденции на 2018 г. Здравословната храна помага при психичен проблем