Водещият футболист на "смърфовете" Мартин Камбуров е обявил, че няма да играе в тази среща. За това информираха от ръководството на пловдивския клуб.

Според шефовете футболистът е пожелал сам да си тръгне. Той е бил разочарован, че продължава бавенето на изплащането на дължимите им заплати.

Собственикът на "Локомотив Пловдив" Христо Крушарски обаче заяви, че не е обещавал, че ще плати преди мача с "Етър", а ще направи това през следващата седмица. Той не скри, че е разочарван от поведението на Мартин Камбуров и няма да са опитва да го задържи в отбора.

"Кой нормален човек ще носи 200 хиляди лева до Ловеч в пликове, когато е излязла информация по медии и къде ли не, че преди мача играчите ще получат парите си. Ние да не сме луди да носим толкова пари дотам, когато това се знае това от не малко хора?! Лично аз наредих да не се плаща днес."

"В понеделник в 16 часа ще се разплатя с всеки един футболист. Ще им дам заплатите и ще им кажа няколко приказки. Някои вече си мислят, че са повече от другите българи, които работят в тази страна. От сега нататък в този клуб ще има ред, защото тази разпасана команда е само при нас", заяви още Крушарски пред "Трибуна Пловдив".