1
След като се наслади на слънчева ваканция в Ибиса, а след това и в Лисабон, нападателят на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо ще поеме към Китай.

Причината за посещението на носителя на „Златната топка“ в азиатската страна обаче не е уговаряне на евентуален трансфер, а ангажираността му с различни социални инициативи със спортна насоченост.

Очаква се на 22 юли голмайсторът на Шампионската лига за изминалата кампания да бъде в Шанхай, а на 23 юли ще посети столицата Пекин. Същевременно футболистът продължава да следва мълчалива политика и все още не е направил никакъв коментар за бъдещето си.

От друга страна, в медиите вече се тиражират информации, че португалската звезда ще остане на „Сантиаго Бернабеу“ и през следващия сезон. Както е известно, имаше спекулации, че Роналдо ще напусне европейския клубен шампион, а новината гръмна, след като испанската прокуратура повдигна обвинение на играча за данъчни измами.
 Сподели

ЛАЙФ Как е изглеждала модната фотография в ГДР
В бившата ГДР модното списание "Sybille. Списание за мода и култура" предлага едно от малкото пространства за неограничена креативност.
Топ 8 сватбени тенденции на 2018 г. Здравословната храна помага при психичен проблем