Атакуващият полузащитник е оценен на 82,6 милиона евро като актуална цена на пазара, въпреки че не се очаква да направи трансфер това лято.

Втори е Килиан Мбапе, най-горещото име на годината, който направи голям сезон в "Монако", само на 18 г. е и е цел номер едно на "Реал". Стойността на нападателя е 61,7 милиона евро, а се говори за трансферни суми, които стигат два пъти по тази цена.

Трети е Осман Дембеле от "Борусия Дортмунд", на 20 години, нападател на националния тим на Франция. Пазарната му оценка е 60,9 милиона евро и е под радара на "Барселона" и "Манчестър Сити".

Точно от "Сити" е четвъртият в класацията - Лирой Сане, оценен на 51,1 милиона евро.

Пети е Марко Асенсио от "Реал", който дори вкара гол на финала в Шампионската лига през месец май, когато "Ювентус" бе подчинен с 4:1. На 21 години левичарят е считан за суперталант и е оценяван на 42,7 милиона евро.

Габриел Жезус, бразилската звезда в атаката на "Сити" е шести в списъка с пазарна стойност от 42,6 милиона евро. Той вече блести във Висшата лига, въпреки че пристигна там през януари и е само на 20 години.

Маркъс Рашфорд (19 г.) от "Манчестър Юнайтед" е вторият англичанин в десетката, номер 7 в класацията и оценяван на 40,6 милиона евро.

Топ 10 се допълва от Джанлуиджи Донарума, 18-годишният вратар на "Милан" (40,5 млн. евро), Тимо Вернер, 21-годишен нападател на "РБ Лайпциг" (35,6 милиона) и Кингсли Коман от "Байерн", нападател на 21, струващ 35 милиона евро.