1
Жозе Моуриньо си тръгна от задължителното интервю за BBC след мача "Стоук" - "Манчестър Юнайтед" 2:2, разгневен от въпрос на репортера.

Специалния наглед бе спокоен, докато обяснаваше в свой стил как неговият отбор е бил този, който е искал да победи, а насреща е имало съперник, който е играл за реми.

Но след 2 минути анализиране на играта и головете, към Моуриньо бе зададен въпрос: "Не смятате ли, че след такъв хубав мач, достоен край щеше да е двамата мениджъри да си стиснат ръцете, както е традицията?".

Жозе помръкна, ядоса се, но се сдържа от скандал:

"Ще се опитам да бъда учтив, но това е наистина лош въпрос. Казвате го така, сякаш аз съм виновен... Това е некоректен въпрос". След което напусна позицията за интервю.

"Подадох му ръка, но той отказа да я стисне - каза Марк Хюз, мениджър на "Стоук". - Изненадан съм, не сме имали спречкване или проблеми между нас. В мача няколко пъти Жозе дойде в моята техническа зона и аз му казах да я напусне. Сигурно това го е ядосало."

"Юнайтед" продължава да няма победа в Стоук от времето, когато сър Алекс Фъргюсън водеше за последен път отбора там - сезон 2012-2013 г.  Сподели

ЛАЙФ Алекс Раева на тропическа ваканция с гаджето
Алекс Раева за първи път повдигна завесата около новото си гадже.
Гущеров купи джип на Светлана Василева Катрин свали годежния си пръстен