1
Арсен Венгер е отказал оферта за мениджърския пост на "Манчестър Юнайтед" през 2001-а г., когато сър Алекс Фъргюсън бе пред оттегляне от треньорската професия.

Това пише в своята автобиография тогавашният президент на клуба Мартин Едуардс. По-късно шотландецът се отказа от намеренията си да се пенсионира и остана начело на шампионите.

"Питайте него (Едуардс). Аз винаги съм бил дискретен. Някой ден може би ще изкарам всичко наяве и ще мога и аз да напиша няколко глави. За това обаче трябва да питате Мартин Едуардс", заяви французинът.

"Аз обичам "Арсенал" и той е най-ценен за мен. Някой ден може би ще направим много интересен разговор с медиите. Сега говорим за "Манчестър Юнайтед" и случилото се през последните 20 години, а то е много интересно. Много неща се промениха, но аз още съм в "Арсенал" и това е важно за мен. Заради "Арсенал" съм още в професията", добави французинът.

"Разбира се, че и аз съм си задавал въпроси. "Манчестър Юнайтед" е много атрактивна дестинация за треньорите, но щастлив ли съм аз в "Арсенал"? Отговорът винаги е бил да", добави мениджърът на лондончани.

Венгер отговори и на въпрос дали някога се е изкушавал да премине в "Юнайтед": "Не, защото винаги съм бил щастлив тук. Може би повече, отколкото хората са били доволни от мен".

 Сподели

ЛАЙФ Как е изглеждала модната фотография в ГДР
В бившата ГДР модното списание "Sybille. Списание за мода и култура" предлага едно от малкото пространства за неограничена креативност.
Топ 8 сватбени тенденции на 2018 г. Здравословната храна помага при психичен проблем