1
Националният ни отбор по плажен футбол ще се опита да се изкачи в най-престижната Дивизия "А" по време на финалите на Европейската лига в Терачина, Италия.
 
Турнирът ще се проведе от 14 до 17 септември, като всички най-интересни мачове, включително и четирите на родните ни национали, ще се излъчат пряко по "Mtel Sport 1" и "Mtel Sport 2".

България попадна в група "А" на Дивизия "Б", заедно с отборите на Естония, Румъния и Гърция. Нашите футболисти откриват турнира на 14 септември, четвъртък, с мач срещу Естония от 10:45 часа сутринта, а на следващия ден от 13:15 часа се изправят срещу Гърция.

Българите приключват груповата фаза в събота с мач срещу северните ни съседи от Румъния с начален час 10:45 сутринта. И трите двубоя ще се предават пряко по "Mtel Sport 1"

В група "Б" на същата дивизия са отборите на Англия, Молдова, Турция и Унгария.

В неделя, 17 септември, са финалните четири плейофа за разпределение на местата в крайното класиране на Дивизия "Б".

Шампионът ще бъде излъчен след директен сблъсък между отборите, оглавили двете предварителни групи.

Прякото излъчване стартира в 10:45 часа. Паралелно с първенството на Дивизия "Б", в Терачина ще се състои и надпреварата в Дизивия "А". 

 Сподели

ЛАЙФ Как е изглеждала модната фотография в ГДР
В бившата ГДР модното списание "Sybille. Списание за мода и култура" предлага едно от малкото пространства за неограничена креативност.
Топ 8 сватбени тенденции на 2018 г. Здравословната храна помага при психичен проблем