В някои издания той обясни, че целта му ще е да нокаутира Кобрата.

"Това е бокс в тежка категория. Нокаутът е нещото, заради което хората пълнят залата. Никой не идва с идеята да гледа 12 скучни рунда. Всички искат зрелище. В началото винаги се казва: 'Той е много добър боксьор', но след това излизаш на ринга и започваш да го биеш. Това обичам да правя - да ги свалям на земята и за това феновете ни гледат бокс. Срещу Пулев обаче искам да се бия с финес, а не да правя по 10 ненужни удара", заяви Антъни.

Той все пак призна, че няма да му е лесно срещу българина и не смята да го подценява.

"В бокса той е по-скоро техничен боец, който се опитва да те свали на пода, но в живота той е мачо. Аз обаче не мога да го пренебрегна с лека ръка. Той е добър боксьор. Майк Тайсън, Джордж Форман и Ивендър Холифийлд – всички те казват, че мачът ще е страхотен и Пулев е много добър в това, което прави. За мен тяхното мнение има голямо значение. Срещу Кличко Кубрат направи грешки, но мисля, че вече се е погрижил да ги коригира. Човек, който губи, винаги се връща по-силен, защото има какво да доказва", допълни Джошуа.

Пред "Сън" пък Антъни призна, че за мача си с Кобрата се вдъхновява от Кристиано Роналдо.

"В началото на кариерата си залагах предимно на маркетинг, за да изградя името си. Но сега съм на такъв стадий от развитието си, когато трябва да докажа, че съм най-добрият боксьор в света и взимам вдъхновението за това от Роналдо. Той прави малките неща правилно, за да е най-добрият в своята област.

След тренировката с отбора, той се подготвя сам, за да подобри нещата, които иска. Говорих с Рио Фърдинанд, който ми каза, че Кристиано е бил единственият в "Юнайтед", който е работил с масажисти, диетолози, психолози и т.н., за да се подобрява във всеки аспект", обясни световният шампион по бокс.

Джошуа: Готов съм за война с Пулев

Кубрат: Мачът ще бъде жесток, готов съм за него!

Мачът Пулев - Джошуа гони рекорд на Мохамед Али

Обявиха цените на билетите за Джошуа - Пулев

Страх от хулигани в Кардиф за мача Пулев-Джошуа

80 000 зрители чакат Пулев и Джошуа в Кардиф