1
Все още имате възможност да си купите билет за боксовия мач Антъни Джошуа - Кубрат Пулев, въпреки че в последните дни се създава сериозна истерия по темата.

Истина е, че интересът е огромен и в няколко специализирани боксови сайтове се появи информация, че близо 70 000 места вече са разпродадени.

Но също така е факт, че и от България (обратно на разпространената информация) е напълно възможно и в момента да запазите мястото си на стадион "Принсипалити" в Кардиф и да подкрепите Пулев на 28 октомври.

Боят за световната титла в тежка категория ще счупи рекорд за най-посетен боксов мач в закрита арена, това вече е сигурно. Досега го държи двубоят на Мохамед Али с Лион Спинкс от 1978 г.

Билети за боя на Пулев със световния шампион все още могат да се запазят, като цените са от 124 долара до 320 долара.

Тоест - от всички ценови категории без най-ниската, тъй като там количествата са изчерпани за около 24 часа след началото на продажбите.

Предлагат се и пакети с пътуване и нощувки, които също са достъпни онлайн за български фенове.

И двата портала, в които е възможно да си купите билети или да си запазите и пълна услуга с пътуване и настаняване в Кардиф, са легитимирани с хиперлинкове на официалния сайт на стадион "Принсипалити" в раздела, посветен на боя Пулев - Джошуа.

 Сподели

ЛАЙФ Амбър Хърд и Илон Мъск се събраха
Амбър Хърд и Илон Мъск се разделиха преди пет месеца, но сега двойката е решила даде втори шанс на връзката си.
Жени разказа защо не се е съблякла за Playboy Влади Данаилов се оженил кротко, по американски