http://www.youtube.com/oembed?url=http://www.youtube.com/watch?v=xYvVZ7k229Q&format=json Дир.бг 1

Hot Shot: Dimitrov Shows Great Feel At Shanghai 2017

Григор Димитров даде интервю на корта след драматичната победа над Райън Харисън в Шанхай.

Българинът спечели с 3:6, 6:3, 7:6 във втори кръг на турнира от ранг "Мастър 1000", след като изоставаше с 3:5 в третия сет и спаси три мачбола в тайбрека.

"До последно се надявах... Изоставах с 3:5, а Райън играеше просто изключително - каза Димитров. - Той заслужаваше да спечели днес. При най-важните точки аз играх със сърце. Чувствах се добре на корта, при все че можех да загубя мача. Като за първа среща тук не бях в оптимално състояние, търсех играта си.

Много съм щастлив, подобни мачове значат много за мен - да победиш, когато не показваш най-доброто от себе си. Допуснах спад в третия сет. Изиграх един слаб гейм, а Райън заигра по-освободено. Търсех начин да се върна в мача.

Не мога да си позволявам подобни грешки, срещу съперник от поставените по-високо, надали щях да мога да постигна обрат. Това е добър урок за мен. Подобни мачове ти дават увереност и са наистина важни. Особено, след като си отразил три мачбола.

Лесно е, когато играеш силно, а съвсем друго е да намериш начин да се справиш в подобна ситуация и да спечелиш.

Доказах на себе си, че съм способен на подобни обрати и мога да играя на най-високо ниво. Да, с някои спадове, но съм позитивно настроен."

 Сподели

ЛАЙФ Алла (68) и Галкин се венчаха, честитки от Киркоров
Руската певица Алла Пугачова (68) и комикът и телевизионен водещ Максим Галкин (41) се венчаха по православния обред 6 години след като се ожениха.
Малкълм Йънг от AC/DC почина на 64 Фотограф показа истината за красивите снимки