Турският първенец, който се готви за осминафинални мачове срещу "Байерн" в Шампионската лига, продаде звездата в атаката си Дженк Тосун на "Евертън" и ще търси поне едно попълнение в тази зона преди пролетните двубои.

Каранга с неговите 18 гола за ЦСКА през есента е направил много силно впечатление не само на "Бешикташ". Но грандът от Истанбул има 3 трансферни цели, които са приоритетни, преди да се стигне до името на 26-годишния нападател на "червените".

Почти е договорен 22-годишният Кайл Ларин, сензация от Канада, който вкара 12 гола в Мейджър лигата за "Орландо" през миналия сезон. Цената му е около 4,5 милиона евро.

"Бешикташ" е в преговори с "Рома" за Сейду Думбиа, който игра през есента под наем в "Спортинг" от италианския клуб. 30-годишният голмайстор от Кот д`Ивоар би струвал на турците не повече от 8 милиона евро и е силно желан край Босфора.

Третата цел, най-малко реалистична, но и най-бляскава, е Марио Манджукич от "Ювентус", който има малко по-периферна роля в атаката на Старата госпожа този сезон. За хърватина "Бешикташ" е готов да даде над 25 милиона евро.

Само един или най-много двама от тези трима играчи ще бъдат добавени към състава, където вече има утвърден №9 - Алваро Негредо. Провал при преговорите с някой от тях може да доведе до оферта за Каранга към ЦСКА, като българският клуб твърдо е решил да не продава под цена от 7 милиона евро.