Арменският полузащитник е желан от Арсен Венгер в обратната посока, но не бърза с решението си и дори е отказал преговори.

Трансфер няма да има, ако Мхитарян не тръгне за Лондон, твърди BBC.
 

А това може да не се случи през януари и "Юнайтед", както и всеки друг желаещ, да чака до лятото за сделка със Санчес. Чилиецът е свободен да преговаря с всеки клуб, тъй като договорът му с "Арсенал" изтича през юни.

На 29 години, Алексис иска промяна и отказва да остане в настоящия си отбор. "Манчестър Сити" се смяташе за предпочитаната му дестинация, но клубът отказа да плати исканите 35 милиона лири и да го вземе още през януари.

"Юнайтед" не само ще ги даде, но добавя и 10 милиона лири "при подпис" за играча и агента му. Плюс седмична заплата от 350 000 лири, която ще е номер едно в Англия и четвърта в света след възнагражденията на Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Неймар. Като цяло сделката с 3-годишен договор би струвала на "червените дяволи" близо 80 милиона лири.

Според Жозе Моуриньо обаче Санчес си струва парите. Остава да се изгладят детайлите и Мхитарян да се съгласи да потегли в посока Лондон.