1
Григор Димитров ще отстъпи с още една позиция в ранглистата на ATP и от понеделник ще е номер 5.

Новината няма да е изненада, след като българската звезда не успя да играе в София и да защитава титлата си на турнира DIEMA XTRA SOFIA OPEN 2018.

Това означава автоматична загуба на точки, достатъчно сериозна, за да бъде изпреварен Григор от следващия в ранглистата - Александър Зверев. Германецът сега е с 4610 пункта, докато Григор има 4630.

Но Зверев ще изпусне само 160 точки от неучастието си в Монпелие тази седмица, където имаше да защитава актив. "Пораженията" при Димитров са по-сериозни - минус 210 т.

Така от понеделник Рафаел Надал, Роджър Федерер, Марин Чилич и Зверев ще са пред българина. Разликите между трета и шеста позиция обаче ще останат минимални: 3. Чилич - 4960 т. 4. Зверев - 4450 5. Димитров - 4425 6. Доминик Тийм - 4060.

Така още до края на февруари може да има нови размествания между тези четирима конкуренти. Далеч пред тях са Надал (9760) и Федерер (9605).  Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”