http://www.youtube.com/oembed?url=http://www.youtube.com/watch?v=UPrbe9-MRd4&format=json Дир.бг 1

Balotelli Shown A Yellow Card For Complaining About Racist Abuse From Fans

"Ница" обяви, че нападателят им Марио Балотели е получил жълт картон, когато се е оплакал на съдията от расистки обиди от феновете на "Дижон" снощи.
 
На профила си в Туитър клубът от Южна Франция написа, че съдията Никола Ренвил е показал жълт картон на италианеца в 74-ата минута, когато той е отишъл да се оплаче от обидите от трибуните.


"Дижон" спечели мача с 3:2 и се придвижи в средата на класирането с 31 точки, докато "Ница" инкасира трета поредна загуба и се намира на 8-о място с 34.
 
Не бяха дадени детайли какви са били обидите, както и колко време е продължило всичко това.

Но в коментарите си след мача, които са публикувани и на официалната страница на "Ница", старши треньорът Люсиен Фавр и президентът Жан-Пиер Ривиер са критикували решения на съдията Ренвил, но не намесват името на Балотели.
 
Преди малко повече от година- през януари 2017-а година, Балотели - роден в Гана, но осиновен като бебе от италианско семейство, се оплака от маймунски звучи, издавани от публиката на "Бастия". И тогава, и сега Френската федерация ще прави разследване.
 Сподели

ЛАЙФ Момичето, на което Аня Пенчева повери сина си
Синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов - Ангел, получи днес дипломата си за висше образование от НСА в присъствието на родителите си и любимата си - Ива.
Полицията изследва съмнителното писмо до Хари и Меган Дженифър Лорънс разбуни духовете със секси рокля