Двата тима изиграха постно първо полувреме, но втората част бе далеч по-интересна. Размениха си по един гол, а в последната минута Фелипе Нашименто изпусна дузпа.
 
Така "Левски" за четвърти път не успя да победи на своя стадион и отново показа проблеми в атакуващ план. Тимът на Красимир Балъков пък си тръгва от София със заслужена точка, тъй като се надиграваше със съперника в хода на целия мач.
 
В четвъртата минута Ривалдиньо направи първия си пропуск с екипа на "Левски". От малък ъгъл той стреля по земя и Христо Иванов спаси.
 
В 52-а минута Прохазка стреля силно от границата на наказателното поле и стражът на болярите пак бе на място.
 

В 61-а минута гостите поведоха след груба грешка на вратаря на съперника. Велко Батрович се разписа след центриране на Румен Руменов и изпусната топка от Кръстев. 
 
"Левски" отвърна с удар на резервата Серджиу Буш, който мина над врата. 
 
Резултатът бе изравнен в 72-а минута именно от румънеца. Прохазка подаде на Паулиньо, който проби отдясно и центрира остро към Буш. Първият удар на нападателя бе спасен, но при добавката грешка нямаше - 1:1.
 
"Левски" натисна до края, но така и не успяваше да отправи опасен удар към противниковата врата. Така се стигна до 93-а тима, когато тимът получи дузпа.
 
Георги Пашов направи шпагат срещу Паулиньо и реферът сметна, че има нарушение. Фелипе Нашименто се нае с изпълнението и реши да копва топката. Тя излезе с аут и статуквото бе запазено.
 
Така "Левски" вече има 50 точки и остава на трето място. "Етър" е с 21 точки на предпоследната 13-а позиция.