1
Бившият капитан на "Ливърпул" Джейми Карагър вероятно ще се прости с иначе обещаващата кариера на телевизионен анализатор след шокираща проява.

Карагър спря да играе преди 5 сезона и е водеща фигура в студиата на "Скай спортс", където анализира, репортерства и коментира мачовете от Висшата лига.

След съботното дерби "Манчестър Юнайтед" - "Ливърпул" (2:1), бившият капитан на мърсисайдския отбор, който и на терена не демонстрираше особено уважение към този съперник, се прибирал от Манчестър с автомобила си.

По пътя неведнъж коли с фенове на "Юнайтед" си правили майтап с него - напълно нормално за такова съперничество, от страна на спечелилите дербито. Но явно чашата е преляла, когато запалянко, пътуващ с 14-годишната си дъщеря, намалил до неговата кола и отворил прозореца, за да му припомни резултата.

Видеото, заснето именно от този фен, показва как Карагър се изплюва грозно върху автомобила до него и момичето, седящо до шофьора. Още същата вечер в туитър Карагър се извини, като поясни, че го е направил и лично на семейството от автомобила, който наплю.

Но е твърде вероятно "Скай" да прекрати договора му, тъй като имиджът му на сериозен анализатор никога повече няма да има същата тежест.

 Сподели

ЛАЙФ Биляна Петринска сияе бременна във фотосесия
Актрисата Биляна Петринска си направи фотосесия в Народния театър "Иван Вазов".
Кристо подкрепи пострадалата Кристин Илиева Дъщерята на Бекер на 18: Бях щастливо дете