Спринтьорът проведе едночасово занимание с първия отбор на "Борусия" (Дортмунд) и привлече вниманието на стотици зрители и десетки журналисти и фотографи.
 
Треньорите на "жълто-черните" го хвърлиха в дълбокото и той проведе цялата тренировка пълноценно, като се включи във всички занимания.
 
Показа добри неща и че не е особено чужд във футбола. Дори вкара гол с глава в двустранната игра.
 

Болт обича камерите и изобщо не се притесни че го гледаха хиляди зрители по света. Официалният канал на Бундеслигата в Youtube излъчи цялата тренировка и тя вероятно бе най-гледаната от началото на сезона в Европа.
 
31-годишният феномен неведнъж е споменавал амбицията си да играе за "Манчестър Юнайтед", но именно "Дортмунд" му даде възможността да вкуси големия футбол.
 
Германският клуб работи с гиганта в спортното облекло "Пума" и това е главната причина за събитието, което се превърна в страхотен маркетингов ход и за двете страни.
 
То обаче не трябва да се подценява, тъй като Болт издържа на тежките тренировки, в които бяха и звездите на отбора Марко Ройс и Марио Гьотце.
 
Голът му в двустранната игра прати в еуфория стотиците зрители по трибуните, а асистенцията бе именно на Гьотце.
 
Болт показа добро владеене на топката и повечето му пасове бяха точни. След края на тренировката отдели много време да даде автографи на германските си фенове.

Голът му вижте тук: