1
Лишеният от свобода Беяндо Милев си е зашил устата тази сутрин в затвора в Пловдив от страх и в знак на протест.
Той е с присъда за фалшифициране на пари и работел в пералнята на затвора, за да излежи по-бързо наказанието си, съобщи "Марица".

Заради прегрешение от последните часове той  изпитвал ужас от това, че ще го накажат и спрат от работа, предаде и БЛИЦ, позовавайки се на свои източници.

Преди години Бяндо Милев беше задържан по сигнал за фалшиви банкноти от 50 лева в бургаския кв. „Долно Езерово“.

От пресцентъра на Министерство на правосъдието потвърдиха пред БТА, че затворникът Беяндо Милев сам е зашил устните си с конец. След разговор тази сутрин с началника на затвора той собственоръчно е разшил устата си.

От министерството не казват мотивите на Биандо да зашие устните си с конец, но съобщават, че при рутинно претърсване на 17 и 18 юни на лишените от свобода в затвора в Пловдив служители на затвора са открили шест мобилни телефона, 5 СИМ-карти и едно зарядно устройство. В акцията не са участвали служители на МВР.

Управата на затвора след допълнително вътрешно разследване ще реши на кого от лишените от свобода ще повдигне "обвинение" за притежание на забранени вещи в килиите, допълниха от Министерството на правосъдието.

 Сподели

ЛАЙФ Момичето, на което Аня Пенчева повери сина си
Синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов - Ангел, получи днес дипломата си за висше образование от НСА в присъствието на родителите си и любимата си - Ива.
Полицията изследва съмнителното писмо до Хари и Меган Дженифър Лорънс разбуни духовете със секси рокля