1
Зам.-кметът на Дупница Красимир Георгиев връчи актовете за раждане и подаръци на първите регистрирани тризнаци в града от 59 години.
Бебетата са родени в Лондон на 11 ноември 2016 г. Мей и Фюриън тежат по 1600 грама, а Айс е едва 947 грама. Но днес официално станаха граждани на Община Дупница.

Вече сме ги определили за талисмани на Дупница. Пожелавам много да радват своите близки и да носят щастие във всеки един миг“, каза Красимир Георгиев.

Тризнаците бяха доведени от майка си Радостина и двете баби Силвия и Димитринка. Заради ангажименти с футболния отбор в школата на английския клуб "Брайтън", бащата Иван Капитански, който е бивш треньор в "Марек", не успя да присъства на тържественото връчване на актовете за раждане.

Айс, Мей и Фюриън ще бъдат кръстени в църковния храм "Св.Мина" в началото на юли в Кюстендил, откъдето е родом майка им Радостина. Причината да бъде избран този храм е, че тризнаците са родени именно в деня на Свети Мина.

Имената са уникални, защото искаме да знаят от малки, че не е нужно да живеят в рамки и според каноните на обществото. Те са си те. Мей е месец Май, Айс е като лед и Фюриън като ярост в превод“, разкрива бащата Капитански пред местния сайт "За Дупница".  Сподели

ЛАЙФ Момичето, на което Аня Пенчева повери сина си
Синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов - Ангел, получи днес дипломата си за висше образование от НСА в присъствието на родителите си и любимата си - Ива.
Полицията изследва съмнителното писмо до Хари и Меган Дженифър Лорънс разбуни духовете със секси рокля