1
Лидерът на БСП Корнелия Нинова дойде на работа в парламента, въпреки че се възстановява след претърпяната катастрофа и лекарите й препоръчаха почивка.
Пред журналисти тя заяви, че гласуването на президентското вето върху промените в Закона за опазване на околната среда е много важно (по-късно то беше отхвърлено - б.р.) и затова си е позволила да наруши съвета на медиците и да прекъсне отпуската си за малко.

Нинова разказа какво точно се е случило при верижния сблъсък в центъра на София преди два дни, когато пострада, пътувайки със служебна "Шкода" към централата на БСП.

"Това е улица, в която се кара бавно. Там не може да се кара бързо. Колата пред нас спря внезапно без видима причина, няма светофар, ние спряхме след нея и изведнъж последва този силен удар отзад. Ние ударихме тази отпред. И това е - четири коли една в друга. Имам мозъчно сътресение и отзад на врата - счупен шип. Две седмици ще отсъствам. Дойдох само заради ветото, защото е важно това гласуване и така от уважение към президента и се връщам в отпуск", каза още председателката на социалистите, цитирана от БНТ.

Още вчера Корнелия Нинова  благодари във Фейсбук за пожеланията за здраве, които получава след катастрофата.

 Сподели

ЛАЙФ Президентът Радев заведе дъщеря си на театър
Президентът на България Румен Радев и Дарина Радева уважиха откриването на "Софийски театрален салон 2018".
Шведската принцеса Адриен стана инстаграм звезда Златка Райкова се сгоди в ”Като две капки вода”