1
Криминалисти в Габрово заловиха 23-годишна жена, седнала зад волана на лек автомобил "Мерцедес" след употреба на коктейл от наркотици.
Във вторник около 16 часа в рамките на спецоперация за противодействие на престъпленията, свързани с употребата и разпространението на дрога, полицаи спрели за проверка мерцедеса на бул. „Васил Априлов“, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

23-годишната шофьорка била тествана с техническо средство, което отчело, че тя е употребила амфетамин, метамфетамин и канабис.

При последвалите процесуално-следствени действия, у жената и у 18-годишната ѝ спътничка са намерени наркотични вещества - марихуана, амфетамин и метамфетамин.

В автомобила също са открити наркотици - марихуана и метамфетамин. Дрогата е иззета.

Двете жени са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Само преди два дни началникът на "Пътна полиция" комисар Бойко Рановски определи като тревожна тенденция определи растящия брой на заловените шофьори, управлявали моторни превозни средства след употреба на наркотици. За първите 10 месеца на 2017 г. те са общо 2559, като най-много са установените случаи в Бургас – 379, Стара Загора – 249 и в столицата – 238.  Сподели

ЛАЙФ Президентът уважи 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов
Множество звезди и личности от политиката уважиха празничната програма в Народния театър "Иван Вазов", посветена на Стефан Данаилов.
Двойничка на Бионсе: Феновете й ме преследват Даян Крюгер пропуши заради филмова роля