1
Родители изоставиха бебето си в Перник, след като го дадоха на напълно непозната жена, помолиха я да го гушне и избягаха.
Сигналът е подаден в полицията днес, съобщи пред Дир.бг говорителят на Областната дирекция на МВР в Перник Венцислав Алексов.

Изоставеното бебе е на видима възраст 6-8 месеца и е момиченце.

Около обяд млади мъж и жена помолили музикалната педагожка Анита Георгиева, стояща пред банкова сграда, да задържи за минутка детето. Жената се отзовала, почакала, но родителите на бебето не се появили.

Понеже закъснявала за час в близката Природо-математическа гимназия, Георгиева взела пеленачето и го оставила в една от подготвителните групи към детската градина на ОУ "Св. Иван Рилски", което дели една и съща сграда с ПМГ, разказа директорът на училището Бойко Свиленов. 

Родителите оставили и сак с памперси, дрехи, мляко, но не се появили. Училищното ръководство повикало полиция. Заедно със служителите на реда пристигнал и лекарски екип, който е отнесъл детето на преглед в местната болница.

Педагожката Анита Георгиева, на която било поверено на улицата, е била извикана по заместване за днес и утре в ПМГ, уточни директорът на гимназията Емилия Грозданова.

До момента родителите, изоставили пеленачето, не са открити. 

В края на юли т.г. 4-месечният Александър бе изоставен на детска площадка в столичния жк "Младост 1" от майка си. Малко по-късно 38-годишната Мария Иванова сама се обадила на тел. 112. 

След разпита в 7-мо РПУ жената заяви пред журналисти, че липсата на пари е причината да изостави детето си. Тя мислела, че оставяйки бебето си като кученце, ще го приберат добри хора. Майката, която живее в софийското село Габра, коментира, че е нямала друг избор, била е в шок и изрази съжаление за стореното. Мария Иванова поиска детето си обратно, но социалните отказаха.  Сподели

ЛАЙФ Какво не знаем за Адам Драйвър (Кайло Рен)
Междузвездният секссимвол, както от eva.bg наричат Адам Драйвър, все повече разгръща таланта си в многопластовата роля на Кайло Рен от "Междузвездни войни". „Лицето ми прилича на оригами“ – шегува се той. Жена му Джоан, с която са заедно още от студентските години, обаче обожава ръста му от 1,90 м, гарвановочерната му коса, плътните му устни, че дори и големия му нос, пишат от списанието. Вижте снимки на Адам и жена му >> Какво не знаем за него? 1. П
Коафьорката, която прави изкуство Защо се изкушаваме да пием вечерно време