1
Софийският районен съд наложи 6 месеца условна присъда с тригодишен изпитателен срок на Пламен Михайлов за побой на полицай в метрото.
Мъжът беше признат за виновен, че на 29 януари 2017 г. за времето от 08:15 до 08:40 ч. на бул. „Аресаналски“ № 1, метростанция „Европейски съюз“, чрез нанасяне на удари с юмрук в лицето и изблъскване с ръце в гърдите, е причинил лека телесна повреда на служителя на МВР Н. К.

В резултат той получил оток и охлузване на устните, охлузване и кръвонасядане по лигавицата на устните, натъртване на лявата поясна област, изразено с кръвонасядане и болка при пипане, отоци, кръвонасядания и болка по лакътните ръбове на двете предмишници, довели до болка и страдание. Телесната повреда е причинена на полицейски орган при изпълнение на служебните му задължения, подчертаха от пресцентъра на прокуратурата.

Пострадалият е заемал длъжността полицай в сектор "Метрополитен" на отдел "Охранителна полиция" към щата на СДВР, като същия ден е бил патрул в метростанцията.

Не се съобщава при какви обстоятелства той е бил бит от Пламен Михайлов.
 Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”