1
Винарски изби от цялата страна се срещат във Варна на Празника на любовта и виното. Входът за празника на любовта и виното е свободен.
Открай време любовта и виното вървят ръка за ръка. Не само защото любовта опиянява като старо вино, а защото на 14 февруари българите празнуват двойно – в чест на покровителя на лозята Трифон Зарезан и на закрилника на влюбените Св. Валентин.

В тон с традицията, Мол Варна ЕАД и Асоциацията на сомелиерите и виноценителите в морската столица за втора поредна година в навечерието на 14 февруари организират за варненци и гостите на града Празник на любовта и виното.

В събота, паралелно с Фермерския пазар, на Пазара в търговския център ще си дадат среща представители на едни от най-добрите винарски изби в България. Гостите на празника ще могат да дегустират образци от продукцията на винопроизводители от регионите на Тракия и Розовата долина, подножието на Родопите и Стара планина, Северното Южното Черноморие.

Те ще могат да опитат и част от продукцията, представена в колекцията на най-космополитния магазин „За Вино” във Варна, както и уникално малиново вино, произведено по всички изисквания на биологичното земеделие.

Присъстващите ще се насладят и на натуралната продукция на местните производители от Фермерския пазар, където за най-малките гости на празника ще бъде организирана Работилничка за мартеници. А за доброто настроение на всички ще се грижат две емблематични имена на черноморския клубен живот – Надина Калоянова и DJ Ivo-But-Not.

 Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”