1
Бившият директор на столичната „Топлофикация” Валентин Димиров, известен като Вальо Топлото, вече е на свобода.
Днес той излезе от затворническото общежитие в Казичене, където 
излежа присъдата си от 3 години затвор по делото за безстопанственост, след като съдът му отказа предсрочно освобождаване през юли м.г.

По него Димитров беше признат за виновен, че е разпилял имущество на "Топлофикация" за над 325 000 лв., правейки екзотични харчове - за джет, джакузи, скъпи сирена, алкохол, аксесоари, лекарства и др.

Валентин Димитров си тръгна за вкъщи по обяд, съобщи bTV. Той не отговори на въпроса с какво ще се занимава от тук нататък.

В края на януари Димитров беше оправдан по обвинението за валутни престъпления. 

Срещу него обаче остават две висящи дела. Едното е за пране на около 12 млн. лв. и укриване на данъци, а другото - за присвояване на близо 6 млн. лв. от “Топлофикация”, което обаче се точи вече години.

По него Валентин Димитров получи присъда от 14 г. затвор на първа инстанция, но след това беше оправдан от Апелативния съд, а ВКС върна делото. Апелативните съдии пък намериха пороци в обвинителния акт и процесът започна повторно на първа инстанция в Градския съд през 2015 г.  Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”