1
Проверката на СДВР за инцидента с мерцедеса на първата дама Десислава Радева е показал, че полицаите за действали според закона, съобщиха от МВР.
Служебният автомобил на Националната служба за охрана, в който се е возила президентшата, бе спрян от столични полицаи на 7 февруари. Колата е била шофирана от служител на службата, а в нея е имало и охранител.

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов обясни, че полицаите не са забелязали лампите на автомобила на НСО, които може и да не са били включени.

Ето и официалното съобщение на СДВР по случая: 

От извършената проверка на Столична дирекция на вътрешните работи по случая от 07.02.2018 година се установи, че действията на полицейските служители при проверката на автомобил на НСО са в съответствие с разпоредбите на Закона за МВР и съответните други нормативни документи.

Автомобилът е бил със затъмнени стъкла, без обозначителни белези за специален режим на движение, управляван от служител на НСО и с него се е придвижвало охранявано лице.

След установяване на горните обстоятелства полицейската проверка е преустановена незабавно и автомобилът на НСО е продължил по маршрута си.  Сподели

ЛАЙФ Венета Райкова отиде на ресторант с Тишо
Водещата Венета Райкова, която в началото на януари обяви, че се развежда с ресторантьора Тихомир, показа, че двамата са в добри отношения.
Рачков влезе в американско шоу като Тръмп Мегазвезди в черно на червения килим в Лондон