1
Телата на мъж и жена са намерени застреляни в автомобил в района на ски център "Малина" в курорта Пампорово, научи Дир.бг.
Информацията беше потвърдена от прокуратурата. За труповете в колата с пловдивска регистрация е подаден сигнал към полунощ на тел. 112. 

Намерен е и пистолет Макаров със заличени номера.

По първоначална информация мъжът и жената са имали интимна връзка. Най-вероятно мъжът е застрелял жената, след което се е самоубил. 

Труповете са открити в лек автомобил "Ауди ТТ", собственост на мъжа. 

Жената, която е била на 41 години, е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа (на 48 години), е настълила след изстрел в главата.

Пистолетът, който е открит е незаконнен, стана ясно по-късно на брифинг даден от шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов.
Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

Двамата имали по едно дете от предишни бракове. Жената била разведена, мъжът бил вдовец.Тя работела в банков клон на Пампорово. Приятелят й, който бил музикант, пристигнал специално, за да се видят, гласи първоначалната версия. Назначена е тройна експертиза.

Предстоят повторни огледи.

По случая е образувано досъдебно производство  за умишлено убийство.   Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”