1
Разследване на предаването „Господари на ефира“ по Нова тв разкрива схема за рекет от страна на данъчни служители срещу собственик на неголяма фирма.
 В схемата са Стефан Лозанов, главен публичен изпълнител в НАП, адвокатка, бивша служителка на НАП и още длъжностни лица.

Наглостта на данъчните е толкова голяма, че един от тях си изпраща банковата сметка, за да получава подкупите по банков път. Потърпевшият Хюсеин Колаксъзов разказва за постоянния натиск срещу него и постоянното даване на пари-200, 300, 1000, 3000 лева.

Причината за подкупа-данъчните идват на ревизия и запечатват фирмата му, блокират му банковите сметки и той не може да работи.

„Оставете ме да си поема въздух, поне половин или една година“, изплаква бизнесменът.

От НАП обявиха ,че не одобряват такива практики и ще съдействат за разкриване на случая. Росен Бъчваров, говорител на НАП съобщи, че скандалният данъчен Стефан Лозанов вече не е служител на приходната агенция.  Сподели

ЛАЙФ Катрин засия в зелено за Деня на Свети Патрик
В събота светът отпразнува Деня на Свети Патрик. В Лондон принц Уилям и съпругата му Катрин се включиха в честванията за националния празник на Ирландия.
Тайните на най-влиятелните жени Как да мерим правилно кръвното си налягане