1
Lenovo не спира да работи по идеи, които да подобрят таблетите и работата ни с тях и скоро може би ще ни изненада с нещо ново в тази област.
Това става ясно от сайта на iF World Design Guide Award, в който се появи ново 2-в-1 устройство на име Lenovo Blade. От описанието става ясно, че това е мултифункционален таблет с отделна клавиатура и с поддръжка на технологията Miracast.

Вижте как изглежда концепцията >> >> >>Устройството няма вградена поставка подобно на таблетите Surface или Yoga, а вместо това разчита на своя интегриран калъф, който може лесно да се превърне в опора. Той е снабден с магнити, които осигуряват възможност за плавна промяна на ъгъла на наклон и за поставяне на устройството в желаната позиция, предава Mobile Bulgaria.

Връзката с клавиатурата става чрез специален конектор с магнити, а графиките подсказват, че таблета може да се превърне в клавиатура ако се свърже чрез Miracast към друг дисплей. Всъщност описанието не е много ясно и не се разбира дали таблета може да работи самостоятелно като компютър или основната електроника се намира в клавиатурата, а изображението се предава към екрана.

Не е изключено хардуерът да е разделен в двете части, но засега това са само предположения. Все пак нека не забравяме, че това е концептуална разработка и не е ясно дали изобщо ще достигне до пазара, макар че в сайта се посочва, че представянето ще бъде след 2017 година.  Сподели

ЛАЙФ Вижте Нора Недкова като тийнейджърка
Снимка на "Мис Плеймейт" 2017 г. - Нора Недкова, от тийнейджърските ѝ години се появи в ефира на Канал 3.
Николета: Ще бъда модерна, съвременна бременна Хейгъл показа как се отслабва след раждане