1
Laptop Mag публикува поредния си рейтинг на производителите на лаптопи, в който прави впечатление отстъплението на Apple.
Американският бранд слиза от първо на пето-шесто място, като споделя тази позиция заедно с Acer.

В последните четири години Apple неизменно заемаше първа позиция в класацията на най-добрите лаптопи. Но според експертите на Laptop Mag, новите модели MacBook Pro не са достатъчно добри, в резултат на което брандът се свлича на шеста позиция.

Laptop Mag изследва десетте най-големи марки на пазара за мобилни компютри, като им поставя оценки в шест категории – отзиви, дизайн, техническа поддръжка, иновации, достъпност и асортимент, гаранция.

Apple, в частност, набира най-много точки в категориите дизайн, техническа поддръжка и гаранционно обслужване. Но високите цени, липсата на достатъчно портове в новите MacBook Pro и най-важното – многото негативни отзиви отреждат шесто място на Apple.

Начело в класацията е брандът Lenovo, който се изкачва с три позиции. Втори е Asus, бележейки прогрес с една позиция, а трети – Dell, който слиза с едно място надолу.

HP и Acer заемат следващите две места, като бележат прогрес съответно с 2 и 3 позиции. Apple споделя пето и шесто място с Acer, следван от MSI (добавена в рейтинга през 2015 г.), Razer (за първи път в рейтинга), Samsung и Microsoft (фигурира от 2016 г.).  Сподели

ЛАЙФ Президентът уважи 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов
Множество звезди и личности от политиката уважиха празничната програма в Народния театър "Иван Вазов", посветена на Стефан Данаилов.
Двойничка на Бионсе: Феновете й ме преследват Даян Крюгер пропуши заради филмова роля