1
Xiaomi обещава да представи върховия Mi 6 на 19 април.
Китайската компания Xiaomi стана на 7 години и се готви да отбележи това с представянето на следващото флагманско устройство в серията Mi, предава Mobile Bulgaria.

Вече знаем, че ще го направи на 19 април. Тогава е насрочено специално събитие в Пекин, на което ще научим официално всички подробности за Mi 6 и ще разберем дали смартфона ще запази конкурентната цена на своите предшественици.

От неофициалната информация досега знаем, че това ще бъде първия китайски смартфон с чипсет Snapdragon 835, а освен това се говори, че ще е снабден с керамичен корпус, което се подсказва и от поканата за събитието.

Говори се, че устройството ще има два варианта с диагонал на дисплея 5,1 инча и 5,7 инча, но и двата ще са с резолюция 1080р. Очакваме още двойна основна камера с резолюция 12МР в по-голямото устройство, 8МР камера за селфита, 4GB/6GB RAM, 64GB/128GB/256GB памет и Android 7.1 с интерфейс MIUI.

Според слуховете ще бъдат добавени още скенер за ириси и водоустойчивост на корпуса, но след седмица ще знаем със сигурност дали това е вярно.  Сподели

ЛАЙФ Орландо Блум не е поканен на сватбата на бившата
Съвсем скоро Миранда Кер ще вдигне пищна сватба с милиардера Евaн Шпигел, създател и изпълнителен директор на Snapchat.
Какво казват снимките ни в социалните мрежи Най-подходящите професии според зодията