1

Новият Google Earth

Новата версия на Google Earth включва уникален 3D режим и други подобрения, а освен това професионалната версия на приложението вече е безплатна.
Малко преди да отбележим Денят на Земята на 22 април Google представи обновената версия на популярната услуга Google Earth, която в момента е налична само в браузъра Chrome и в мобилни устройства с Android, но след време ще може да се ползва и с iOS и с други компютърни браузъри.

Вижте как изглежда новият Google Earth >> >> >>Според компанията приложението е било разработвано през последните две години, а сред новите му възможности са режим с 3D карти на избрани места, повече допълнителна информация за посещаваните локации и подобрени интерактивни обиколки в секцията Voyager, които са създадени с помощ от учени и експерти, предава Mobile Bulgaria.

Налични са и видео пътешествия с различно съдържание, включително и такова от BBC Earth, което ще ви покаже непознати кътчета от нашата планета.

Компанията е добавила и познатия от своята търсачка бутон “I’m Feeling Lucky”, който ще ви отведе на произволно място и ще ви покаже интересни факти за него.

Google Earth има версия за виртуална реалност >> >> >>

 Сподели

ЛАЙФ Художничка осъди Брад Пит и Анджелина Джоли
Френски съд осъди дружеството, управляващо имението на Анджелина Джоли и Брад Пит в южната част на Франция, да заплати над половин милион евро на френска художничка-осветителка, която е работила там. Дружеството на Бранджелина "Шато Миравал" се грижеше за едноименната собственост в Южна Франция, закупена от звездната двойка през 2008 година. В разкошния замък на холивудските знаменитости Оди Судан е правела своите светлинни инсталации, след което не й е било заплатено. По нейн
Мира Добрева хвали красотата на дъщеря си Диляна Попова на почивка с Борил и сестра си