1

Новият Google Earth

Новата версия на Google Earth включва уникален 3D режим и други подобрения, а освен това професионалната версия на приложението вече е безплатна.
Малко преди да отбележим Денят на Земята на 22 април Google представи обновената версия на популярната услуга Google Earth, която в момента е налична само в браузъра Chrome и в мобилни устройства с Android, но след време ще може да се ползва и с iOS и с други компютърни браузъри.

Вижте как изглежда новият Google Earth >> >> >>Според компанията приложението е било разработвано през последните две години, а сред новите му възможности са режим с 3D карти на избрани места, повече допълнителна информация за посещаваните локации и подобрени интерактивни обиколки в секцията Voyager, които са създадени с помощ от учени и експерти, предава Mobile Bulgaria.

Налични са и видео пътешествия с различно съдържание, включително и такова от BBC Earth, което ще ви покаже непознати кътчета от нашата планета.

Компанията е добавила и познатия от своята търсачка бутон “I’m Feeling Lucky”, който ще ви отведе на произволно място и ще ви покаже интересни факти за него.

Google Earth има версия за виртуална реалност >> >> >>

 Сподели

ЛАЙФ София Борисова отбеляза 25 г. ”Романтика” с пищно тържество
Вчера топ дизайнерът София Борисова отпразнува сребърен юбилей на своята модна къща "Романтика фешън". Събитието се отличи с топла и изискана обстановка.
Бременната Лонгория се появи в рокля-комбинезон ДесиСлава на червения килим след раждането