1
iFixit показва какво има под извитото стъкло на Samsung Galaxy S8 и S8+.
Продажбите на Samsung Galaxy S8 и S8+ са на път да започнат и от сайта iFixit не закъсняха да разглобят телефоните, за да ни покажат какво е скрито под извитите стъклени панели.

Както може да се предположи получаването на достъп до компонентите на телефоните не е лесна задача, защото панелите са залепени здраво към металната рамка, за да се гарантира водоустойчивостта на корпуса.

Вижте как изглежда вътрешността на Galaxy S8 и S8+ >> >> >>Отварянето включва нагряване с пистолет за горещ въздух за размекване на лепилото и след това внимателно отлепване на задното стъкло, а при сглобяване трябва да се постави ново лепило, предава Mobile Bulgaria.

Щом получите достъп до вътрешността на телефона положението става по-добро. Оказва се, че някои от компонентите са модулни и могат лесно да бъдат сменени – например жак за слушалки, сензор за отпечатъци, камера и т.н. Батерията също може да бъде сменена, но и тя е здраво залепена, така че също ще изисква известно усилие.

Като цяло конструкцията на двата модела е почти напълно идентична и разликите са единствено по отношение размера на дисплея и капацитета на батерията – 11,55Wh (3000mAh) в Galaxy S8 и 13,48Wh (3500mAh) в Galaxy S8+.

В крайна сметка Samsung Galaxy S8 и S8+ получават оценка на възможността за ремонт 4/10.

Вижте как снима камерата на Samsung Galaxy S8 >> >> >>

 Сподели

ЛАЙФ Плевнелиев и Банова – влюбени в Лондон (снимки)
Росен Плевнелиев и Деси Банова бяха заснети да се целуват на летище "Хийтроу" в Лондон.
Сестрата на Николета не й отстъпва по сексапил ”Мис България”: Не съм грозна