1
Microsoft обнови радикално своето приложение за общуване Skype.
Компанията дори го нарича Skype от следващо поколение и твърди, че го е преработила от нулата.

Сред многото промени се откроява аналогът на харесваните от много потребители „истории“ в Instagram и Snapchat.

В новия Skype тази функция се нарича Highlights. Но ако в Instagram и Snapchat историите се съхраняват 24 часа, то Highlights ги пази в продължение на седем дни, предава technews.bg.

Фото и видео материалите от Highlights могат да се допълват от рисунки, текст и стикери, а получателите им могат да реагират с емотикони или обикновени коментари.

Интерфейсът на новия Skype има три основни раздела – Highlights, Chats и Capture. Потребителите могат да настройват цветовете на Skype, а от панела за търсене да намират най-различна информация с помощта на Bing – от контакти до картинки, както и да добавят ботове в разговорите.

Новият Skype ще се внедрява поетапно. Първоначално достъп до него ще получат потребителите на мобилни устройства – приложението вече се доставя на Android устройства, а скоро се очаква и версията за iPhone. В близките месеци ще излезе обновеният Skype за десктоп платформи Windows и Mac.  Сподели

ЛАЙФ Президентът уважи 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов
Множество звезди и личности от политиката уважиха празничната програма в Народния театър "Иван Вазов", посветена на Стефан Данаилов.
Двойничка на Бионсе: Феновете й ме преследват Даян Крюгер пропуши заради филмова роля